Ce presupune inchiriere de echipamente IT :

  • Activ Consulting One nu colaboreaza cu persoane fizice. Va rugam nu insistati.
  • Atat la livrarea laptopurilor cat si la preluarea acestora se vor semna procese verbale de predare-primire.
  • Proprietarul închiriază echipamentul aşa cum este el la data livrării şi nu este răspunzător pentru modul de funcţionare, design-ul, eficienţa comercială sau conformitatea lui pentru un anumit scop.
  • Proprietarul nu este răspunzător de pierderea, deteriorarea sau cheltuielile legate de produsele inchiriate, care se datorează utilizării de către chiriaş a echipamentului.
  • Proprietarul nu este răspunzător de nici o daună/pierdere suferită de chiriaş prin utilizarea produselor închiriate.
  • Chiriasul are obligatia să nu intervină în nici un fel asupra echipamentului (pentru reparaţii, îmbunătăţiri, improvizaţii etc.), în caz contrar fiind obligat la plata integrală a preţului acestuia. De asemenea, chiriasul are obligatia sa achite contravaloarea eventualelor reparaţii efectuate de Proprietar, reparaţii impuse de întrebuinţarea echipamentului cu nerespectarea prevederilor art.12.1 şi 12.2. ale contractului de colaborare.
  • Pentru nerespectarea termenului de restituire a bunului închiriat locatarul se obligă să plăteasca chiria aferentă zilelor de întârziere, plus o penalizare de 5% din valoarea totală a echipamentelor închiriate, pentru fiecare zi de întârziere.
  • Dacă echipamentul este furat, pierdut sau deteriorat, Chiriaşul trebuie să plătească Proprietarului valoarea acestuia în maxim 3 zile de la facturarea lui, în caz contrar fiind obligat la plata de penalităţi de 5% din valoarea facturată pentru fiecare zi de întârziere. După ce această plată a fost efectuată, Chiriaşul va deveni proprietarul echipamentului şi va avea dreptul să caute orice modalitate de compensare permisă de legile româneşti pentru echipamentul furat, pierdut sau distrus.
Call Now ButtonCall Now
×

Salut!

Click pe un reprezentat pentru a intra in contact peWhatsApp sau transmite pe mail la  reservations@activone.ro

× Nevoie de ajutor ?